- Autor: hansrene
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 11.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hotová jíška (v suchém stavu) | 13 |
Voda | 250 |
Česnek | 25 |
Sádlo vepřové škvařené | 5 |
Cibule | 244 |
Vepřová žebra | 1480 |
Dochucovadla:
Sůl, kmín, pepř
Energetická hodnota celkem: 14540 kJ
Bílkoviny (g): 302,
Tuky (g): 233,
Sacharidy (g): 48,
SAFA (g): 95,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1322 kJ
Bílkoviny (g): 27.5, Tuky (g): 21.2, Sacharidy (g): 4.4, SAFA (g): 8.6, Cukry (g): 1.1, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.