- Autor: madridacka
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory vařené (nesolené) | 200 |
Vejce celé (vařené natvrdo) | 165 |
Hořčice plnotučná průměr | 10 |
Olej olivový | 5 |
Cibule | 110 |
Okurky sterilované průměr | 200 |
Řepa červená | 320 |
Dochucovadla:
sůl, pepř,
Energetická hodnota celkem: 2819 kJ
Bílkoviny (g): 32,
Tuky (g): 25,
Sacharidy (g): 75,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 38,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 564 kJ
Bílkoviny (g): 6.4, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 1.4, Cukry (g): 7.6, Vláknina (g): 2.4, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Řepu, brambory a vejce uvaříme. Následně, po vychlazení vařených surovin, vše nakrájíme, ochutíme a zakápneme olejem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.