- Autor: AVATA
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 18.98
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej olivový | 10 |
Dresink salátový Italský (Hellmann´s) | 235 |
Kuřecí prsa bez kůže vařená (nesolená) | 900 |
Zátkovy těstoviny vaječné (v suchém stavu) | 1000 |
Vejce celé (vařené natvrdo) | 600 |
Paprika červená | 300 |
Zelí čínské | 750 |
Energetická hodnota celkem: 28661 kJ
Bílkoviny (g): 473,
Tuky (g): 177,
Sacharidy (g): 817,
SAFA (g): 42,
Cukry (g): 52,
Vláknina (g): 47,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 1510 kJ
Bílkoviny (g): 24.9, Tuky (g): 9.3, Sacharidy (g): 43, SAFA (g): 2.2, Cukry (g): 2.7, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.