- Autor: TerezaBenickova
- Doba přípravy (min.): 5
- STOB recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda, minerální voda, pramenitá voda bez příchutě | 1000 |
Limetka | 5 |
Jahody | 50 |
Okurka salátová | 60 |
Dochucovadla:
máta
Energetická hodnota celkem: 129 kJ
Bílkoviny (g): 1,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 7,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 32 kJ
Bílkoviny (g): 0.3, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 1.8, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0.8, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Okurku a jahody nakrájíme na menší kousky. Přidáme k nim trochu máty a rozmixujeme. Směs dáme do sklenice, zakápneme šťávou z limetky a zalijeme vodou (perlivou nebo neperlivou).
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.