- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Paprika zelená | 200 |
Madeta Balkánský sýr 43% | 100 |
Olej řepkový | 6 |
Energetická hodnota celkem: 1477 kJ
Bílkoviny (g): 22,
Tuky (g): 26,
Sacharidy (g): 10,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 739 kJ
Bílkoviny (g): 11, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 7, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Papriku odjádříme, vyplníme balkánským sýrem , potřeme olejem a opečeme ze všech stran do lehkého změknutí lusku a rozpuštění sýra uvnitř.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.