- Autor: AquaLife Institute
- Doba přípravy (min.): 5
- STOB recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jahody | 100 |
Voda | 1000 |
Grapefruit | 60 |
Dochucovadla:
bazalka
Energetická hodnota celkem: 272 kJ
Bílkoviny (g): 2,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 14,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 68 kJ
Bílkoviny (g): 0.5, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 3.5, SAFA (g): 0, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Grep a bazalku lehce rozmačkáme na dně karafy pomocí dlouhé lžičky. Jahody rozkrájíme na plátky a přidáme do karafy. Zalijeme přírodní pramenitou vodou a promícháme dlouhou lžičkou. Před podáváním necháme uležet cca 20 minut v lednici, aby se vytvořil výluh bylinek a ovoce. Při servisu do skleniček můžeme přidat na ozdobu jahody a bazalku.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.