TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Dýňová polévka

Zpět
  • Autor: Yogii
  • Doba přípravy (min.): 35
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, pepř, kari, případně zázvor, česnek nebo bazalka.

Energetická hodnota celkem: 4574 kJ

Bílkoviny (g): 19, Tuky (g): 75, Sacharidy (g): 90, SAFA (g): 19, Cukry (g): 50, Vláknina (g): 19, Sůl (g): 8

Energetická hodnota na 1 porci: 762 kJ

Bílkoviny (g): 3.2, Tuky (g): 12.5, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 3.2, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 3.2, Sůl (g): 1.3

Postup přípravy

Cibule se osmahne na oleji, přidáme na kostičky nakrájenou dýni, nejlépe hokaido a brambory. Osolíme a zalijeme vývarem. Necháme 25 minut povařit. Po vychladnutí rozmixujeme, přidáme sladkou smetanu a dochutíme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

06. 08. 2017 14:54
Mohou se přidat i opražená dýňová semínka. Já osobně s nimi mám ale špatnou zkušenost, vždycky mi zůstala tvrdá.

Naši partneři