- Autor: Hanka Malkova
- Doba přípravy (min.): 5
- STOB recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 50 |
Celer bulva | 25 |
Petržel - kořen | 25 |
Citronová šťáva | 10 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 50 |
Voda | 100 |
Dochucovadla:
tymián, sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 273 kJ
Bílkoviny (g): 3,
Tuky (g): 1,
Sacharidy (g): 11,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Zeleninu očistíme a nakrájíme na kostky. Zředíme trochou vody a mléka, dochutíme citronovou šťávou, solí, pepřem a tymiánem a rozmixujeme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.