- Autor: Hanka Malkova
- Doba přípravy (min.): 5
- STOB recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Citronová šťáva | 10 |
Jablko | 75 |
Okurka salátová | 60 |
Celer řapíkatý | 25 |
Celer bulva | 25 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 274 kJ
Bílkoviny (g): 1,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 13,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Zeleninu a jablko očistíme a nakrájíme na kostky, rozmixujeme dohladka. Dochutíme citronovou šťávou, solí a pepřem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.