- Autor: Yogii
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Víno červené | 700 |
Broskev | 100 |
Nektarinka | 100 |
Meloun vodní (červený) | 150 |
Pomeranč | 100 |
Voda, minerální voda, pramenitá voda bez příchutě | 700 |
Dochucovadla:
Energetická hodnota celkem: 2950 kJ
Bílkoviny (g): 5,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 168,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 39,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 492 kJ
Bílkoviny (g): 0.8, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 28, SAFA (g): 0, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Do červeného vína přidáme nakrájené broskve, nektarinky, meloun, kousky pomeranče, popř. jahody, rybíz, maliny, hroznové víno a další dle chuti a dostupnosti. Naředíme vodou nebo sodovkou a necháme dobře vychladit a odležet, aby vynikly chutě ovoce.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.