- Autor: madridacka
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer bulva | 320 |
Cibule | 70 |
Řecký jogurt bílý 0% (Milko) | 140 |
Šunka vepřová nejvyšší jakosti | 200 |
Hořčice dijonská | 5 |
Dochucovadla:
pepř a sůl
Energetická hodnota celkem: 1866 kJ
Bílkoviny (g): 56,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 32,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 373 kJ
Bílkoviny (g): 11.2, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 6.4, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Šunku a cibulku nakrájíme najemno, scedíme celerový salát (sklenice 320 g), přidáme jogurt, hořčici, okořeníme, promícháme a vychladíme
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.