- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Dýně průměr | 800 |
Paprika zelená | 100 |
Paprika žlutá | 100 |
Paprika bílá | 100 |
Paprika červená | 100 |
Cibule | 200 |
Česnek | 50 |
Rajčata | 300 |
Olej řepkový | 10 |
Dochucovadla:
sůl pepř, curry
Energetická hodnota celkem: 2821 kJ
Bílkoviny (g): 25,
Tuky (g): 17,
Sacharidy (g): 118,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 71,
Vláknina (g): 32,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 470 kJ
Bílkoviny (g): 4.2, Tuky (g): 2.8, Sacharidy (g): 19.7, SAFA (g): 0.2, Cukry (g): 11.8, Vláknina (g): 5.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Nakrájenou dýni a papriku orestujeme na oleji společně s cibulkou a nakrájeným česnekem, osolíme a opepříme, přidáme nakrájená rajčata a kari koření. Podáváme s pečivem nebo jako přílohu k masu. Lze použít i na vařenou rýži nebo těstoviny a posypat sýrem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.