- Autor: Yogii
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zelí bílé hlávkové | 1000 |
Mrkev | 120 |
Křen | 80 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 24 |
Majonéza Original (Hellmann´s) | 500 |
Dochucovadla:
Sůl, ocet
Energetická hodnota celkem: 16054 kJ
Bílkoviny (g): 22,
Tuky (g): 368,
Sacharidy (g): 110,
SAFA (g): 30,
Cukry (g): 69,
Vláknina (g): 35,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1338 kJ
Bílkoviny (g): 1.8, Tuky (g): 30.7, Sacharidy (g): 9.2, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 5.8, Vláknina (g): 2.9, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Hlávku zelí očistíme a nakrájíme na nudličky. Očištěnou mrkev a křen nastrouháme. Nakrájené zelí ochutíme solí, cukrem a octem. Lehce promačkáme a přidáme křen a majonézu. Nakonec přidáme nastrouhanou mrkev a lehce promícháme. Necháme odležet.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.