- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 50 |
Okurky sterilované průměr | 100 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 500 |
Petržel - kořen | 50 |
Celer bulva | 50 |
Mrkev | 100 |
Cibule | 300 |
Hořčice plnotučná průměr | 50 |
Párky libové | 100 |
Slanina anglická | 100 |
Hovězí maso zadní průměr | 500 |
Vejce celá průměr | 55 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,
Energetická hodnota celkem: 8441 kJ
Bílkoviny (g): 148,
Tuky (g): 129,
Sacharidy (g): 58,
SAFA (g): 39,
Cukry (g): 34,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 2110 kJ
Bílkoviny (g): 37, Tuky (g): 32.3, Sacharidy (g): 14.5, SAFA (g): 9.8, Cukry (g): 8.5, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Plátky masa naklepeme, lehce osolíme a opepříme, potřeme hořčicí, poklademe plátky anglické slaniny, kyselou okurkou,vařeným vejcem, proužkem uzeniny, řádně utáhneme do válečků. Válečky vložíme do pekáčku na orestovanou zeleninu a cibuli,podlijeme vodou , dusíme v troubě do měkka. Cibuli a zeleninu rozmixujeme ve výpeku.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.