- Autor: hansrene
- Doba přípravy (min.): 150
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Králičí průměr (syrové) | 372 |
Cibule | 76 |
Sádlo vepřové škvařené | 2 |
Voda | 500 |
Dochucovadla:
Sůl, kmín, česnek
Energetická hodnota celkem: 2176 kJ
Bílkoviny (g): 75,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 6,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1088 kJ
Bílkoviny (g): 37.5, Tuky (g): 10.5, Sacharidy (g): 3, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Vymazat pekáč sádlem, pokládat cibuli na kolečka, návrh králík osolit očesnekovat prolisovanými česnekem a okmínovat, podléhat. Péct na 150 stupňů 2,5 hodiny při dopekání možno zvýšit na 180.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.