- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Máslo čerstvé | 3 |
Mrkev | 100 |
Petržel - kořen | 100 |
Celer bulva | 100 |
Rajčatové pyré | 500 |
Rýže dlouhozrnná (uvařená) | 100 |
Krůta bez kůže průměr | 500 |
Paprika bílá | 500 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,mleté nové koření,majoránka, bobkový list, tymián, skořice,
Energetická hodnota celkem: 4688 kJ
Bílkoviny (g): 128,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 97,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 46,
Vláknina (g): 29,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1172 kJ
Bílkoviny (g): 32, Tuky (g): 4.5, Sacharidy (g): 24.3, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 11.5, Vláknina (g): 7.3, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Papriky naplníme směsí okořeněného mletého masa a rýže, vložíme do rajské omáčky a necháme v troubě dusit . Náplň do paprik: mleté maso, rýže,sůl,česnek,nové koření,pepř,majoránka, 2 lžíce mléka Rajská omáčka: cibule, máslo, rajský protlak,kořenová zelenina, paprikový lusk,koření,sůl (zeleninou a paprikovým luskem zahustíme omáčku (rozmixujeme) .
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.