- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 65
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sádlo vepřové škvařené | 30 |
Klobása bílá | 300 |
Ementál 45% | 100 |
Cibule | 200 |
Paprika zelená | 100 |
Paprika žlutá | 100 |
Paprika červená | 100 |
Krůtí prsa bez kůže (syrová) | 800 |
Hořčice plnotučná průměr | 30 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,
Energetická hodnota celkem: 10154 kJ
Bílkoviny (g): 253,
Tuky (g): 135,
Sacharidy (g): 53,
SAFA (g): 61,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 9
Energetická hodnota na 1 porci: 1692 kJ
Bílkoviny (g): 42.2, Tuky (g): 22.5, Sacharidy (g): 8.8, SAFA (g): 10.2, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Naklepaný plát krůtích prsíček osolíme, opepříme potřeme hořčicí, poklademe plátky ementálu a směsí paprik nakrájených naproužky. Pak položíme položíme vinnou klobásu a dobře utáhneme do pevného válce, který zarolujeme do pečicího papíru nebo zavážeme provázkem na rolády. Na dno pekáčku dáme cibuli, česnek a trochu sádla, na to položíme válec plněného masa a pečeme do měkka. Je-li třeba průběžně podléváme vodou/vývarem/. Po upečení maso vyjmeme a pokud nemáme rádi cibulku vcelku rozmixujeme ji. Štávu můžeme zahustit lžičkou mouky, ale není to nezbytné.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.