- Autor: Yogii
- Doba přípravy (min.): 35
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže (syrová) | 200 |
Hollandia Selský jogurt bílý | 200 |
Česnek | 15 |
Olej olivový | 10 |
Dochucovadla:
Sůl
Energetická hodnota celkem: 1884 kJ
Bílkoviny (g): 54,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 13,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 942 kJ
Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 6.5, SAFA (g): 4, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Bílý jogurt smícháme s rozetřeným česnekem a solí a do této marinády vložíme nejlépe na několik hodin kuřecí kousky. Pak vyložíme pekáček pečícím papírem, naklademe do něj kuře i s marinádou a můžeme lehce zakápnout olivovým olejem. Pečeme cca 20-30 minut.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.