- Autor: AVATA
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 14.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory (syrové) | 200 |
Mrkev | 200 |
Celer bulva | 250 |
Petržel - kořen | 200 |
Cibule | 60 |
Česnek | 15 |
Pažitka | 6 |
Mouka pšeničná hladká | 30 |
Jihočeské máslo nedělní 77% | 8 |
Voda | 3500 |
Houby sušené průměr | 20 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, majoránka
Energetická hodnota celkem: 2898 kJ
Bílkoviny (g): 28,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 120,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 30,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 207 kJ
Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 0.7, Sacharidy (g): 8.6, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 1.8, Vláknina (g): 2.1, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.