- Autor: ditab
- Uživatelský recept
- Porce: 7.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celé (syrové) | 55 |
Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
Voda | 1500 |
Bujón průměr (v suchém stavu) | 12 |
Brambory (syrové) | 130 |
Brokolice | 400 |
Dochucovadla:
česnek, sůl, bujon kostka, muškátový květ špetka, pepř
Energetická hodnota celkem: 1689 kJ
Bílkoviny (g): 32,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 51,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 241 kJ
Bílkoviny (g): 4.6, Tuky (g): 1.6, Sacharidy (g): 7.3, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1
Postup přípravy
brambor a brokolice uvařit, rozmixovat, přidat kostku bujonu, koření, na zjemnění mléko a zašlehat vejce
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.