- Autor: Yogii
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Losos průměr (syrový) | 200 |
Kopr | 10 |
Cibulka jarní | 40 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř, citronová šťáva
Energetická hodnota celkem: 1770 kJ
Bílkoviny (g): 45,
Tuky (g): 24,
Sacharidy (g): 3,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 1,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 443 kJ
Bílkoviny (g): 11.3, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 0.8, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 0.3, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Maso z čerstvého lososa bez kůže naškrábeme nebo nakrájíme na malé kostičky, v misce smícháme s malou velmi nadrobno nasekanou cibulkou (jarní cibulka, šalotka), přidáme citronovou šťávu, nadrobno nasekaný kopr, osolíme, případně opepříme.Necháme vychladit a podáváme s opečeným toastovým chlebem, možno pokapat olivovým olejem. Lze podávat i s kapary, polníčkem, rukolou apod. jako předkrm.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.