- Autor: Yogii
- Doba přípravy (min.): 25
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Pstruh (syrový) | 400 |
Česnek | 15 |
Olej olivový | 15 |
Dochucovadla:
Sůl
Energetická hodnota celkem: 3051 kJ
Bílkoviny (g): 73,
Tuky (g): 43,
Sacharidy (g): 4,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 1,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1526 kJ
Bílkoviny (g): 36.5, Tuky (g): 21.5, Sacharidy (g): 2, SAFA (g): 5, Cukry (g): 0.5, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Čerstvého vykuchaného pstruha očistíme, do břišní dutiny vložíme rozetřený česnek a osolíme. Lehce potřeme olejem a grilujeme z obou stran. Podáváme nejlépe se zeleninovým salátem a suchým bílým vínem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.