- Autor: Hanka Malkova
- Doba přípravy (min.): 10
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 25 |
Vejce celá průměr | 110 |
Olej řepkový | 5 |
Knedlíky houskové kynuté | 100 |
Zelí bílé kysané ve slaném nálevu | 140 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, petržel
Energetická hodnota celkem: 1990 kJ
Bílkoviny (g): 24,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 54,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
Cibuli nakrájíme na drobno a orestujeme na troše oleje, po chvíli přidáme na kostky nakrájené knedlíky a opečeme. Vejce si rozšleháme, lehce osolíme, opepříme a přidáme do pánve ke knedlíkům, zamícháme a na mírném plameni ohříváme, dokud vejce nezatuhnou. Na závěr vmícháme kysané zelí a pokrájenou petrželku.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.