- Autor: Yogii
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Pstruh (syrový) | 440 |
Máslo čerstvé nesolené | 15 |
Olej řepkový | 30 |
Dochucovadla:
Sůl, drcený kmín
Energetická hodnota celkem: 4218 kJ
Bílkoviny (g): 79,
Tuky (g): 73,
Sacharidy (g): 0,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 0,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 2109 kJ
Bílkoviny (g): 39.5, Tuky (g): 36.5, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 8.5, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Pstruha vykucháme, omyjeme, osolíme a přidáme drcený kmín. Na pánev dáme máslo a máslový olej (Manka máslová) a pstruha osmažíme z obou stran. Podáváme se zeleninou, s bramborem atd.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.