- Autor: Yogii
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajčata | 200 |
Olej řepkový | 40 |
Filé z tresky (mražené) | 400 |
Dochucovadla:
Sůl, citronová šťáva
Energetická hodnota celkem: 2984 kJ
Bílkoviny (g): 70,
Tuky (g): 44,
Sacharidy (g): 8,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1492 kJ
Bílkoviny (g): 35, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 4, SAFA (g): 2, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Rybí filety (v podstatě jakékoli) osolíme, pokapeme citronovou šťávou a potřeme olejem. Vložíme do pekáčku vymazaného olejem a zapečeme při vyšší teplotě, pak teplotu snížíme. Během pečení přidáme k rybě kolečka rajčat a asi 100 ml horké vody. Upečené filety vyndáme a zbytek na pekáči necháme vydusit na hustou šťávu. Podáváme s brambory a zeleninovým salátem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.