- Autor: Yogii
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sardinky v tomatě | 250 |
Žervé Blaník | 160 |
Cibule | 60 |
Dochucovadla:
Sůl, citronová šťáva
Energetická hodnota celkem: 2688 kJ
Bílkoviny (g): 43,
Tuky (g): 41,
Sacharidy (g): 24,
SAFA (g): 22,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 672 kJ
Bílkoviny (g): 10.8, Tuky (g): 10.3, Sacharidy (g): 6, SAFA (g): 5.5, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Rybičky v rajčatovém protlaku rozmačkáme vidličkou, přidáme žervé, nadrobno nakrájenou cibuli a podle chuti osolíme a ochutíme citronovou šťávou. Vše zamícháme. Podáváme s celozrnným pečivem nebo s toasty a se zeleninou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.