- Autor: Petrajda
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej běžný (průměr) | 10 |
Zelí bílé kysané ve slaném nálevu | 600 |
Kuřecí stehno bez kůže (syrové bez kosti) | 800 |
Energetická hodnota celkem: 4911 kJ
Bílkoviny (g): 150,
Tuky (g): 51,
Sacharidy (g): 21,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 1228 kJ
Bílkoviny (g): 37.5, Tuky (g): 12.8, Sacharidy (g): 5.3, SAFA (g): 3, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Ze stehen odstraníme kůži, osolíme a opepříme. Pekáček vymažeme olejem, vložíme stehna a zakryjeme je kysaným zelím i s vodou. Necháme v lednici do druhého dne. Stehna položíme na zelí, zakryjeme alobalem a zvolna upečeme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.