- Autor: Yogii
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Agricol Eidam 30% | 80 |
Rajčata | 400 |
Cibule | 100 |
Olej řepkový | 20 |
Filé z tresky (mražené) | 1000 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř, případně koření na ryby, citronová šťáva
Energetická hodnota celkem: 5456 kJ
Bílkoviny (g): 197,
Tuky (g): 45,
Sacharidy (g): 25,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1364 kJ
Bílkoviny (g): 49.3, Tuky (g): 11.3, Sacharidy (g): 6.3, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Pekáček vymažeme trochou oleje a poklademe ho plátky ryby. Ryby můžeme posypat kořením na ryby, poklademe je kolečky cibule a rajčat, posolíme a pokapeme citronem. Podlijeme vodou a pečeme. Před koncem pečení vyjmeme pekáček z trouby, ryby posypeme strouhaným sýrem nebo poklademe plátky sýra a ještě dáme na chvíli zapéct. Podáváme s brambory a zeleninou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.