- Autor: Yogii
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Treska (syrová) | 400 |
Máslo čerstvé nesolené | 25 |
Hrášek mražený | 150 |
Hořčice dijonská | 30 |
Dochucovadla:
Kmín, sůl, pepř, tymián, citronová šťáva
Energetická hodnota celkem: 2807 kJ
Bílkoviny (g): 83,
Tuky (g): 29,
Sacharidy (g): 17,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1404 kJ
Bílkoviny (g): 41.5, Tuky (g): 14.5, Sacharidy (g): 8.5, SAFA (g): 6, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Tresku omyjeme, osušíme, pokapeme citronovou šťávou a ochutíme kořením. Na pánvi na másle tresku osmahneme, přidáme hrášek a zalijeme vodou. Necháme cca 10 minut dusit, pak přidáme hořčici a ještě pár minut necháme. Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší a zeleninou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.