- Autor: madridacka
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 600 |
Olej olivový | 70 |
Ocet | 100 |
Mlíčí | 400 |
Jikry | 300 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, nové koření, bobkový list
Energetická hodnota celkem: 6769 kJ
Bílkoviny (g): 130,
Tuky (g): 98,
Sacharidy (g): 72,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 30,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 677 kJ
Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 9.8, Sacharidy (g): 7.2, SAFA (g): 1.9, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Jikry a mlíčí krátce ovaříme v osolené a okyselené vodě s kořením. Zcedíme, odblaníme a vychladlé plníme do sklenic střídavě s nasolenou nakrájenou cibulí. můžeme přidat i nakrájenou feferonku. Koření ponecháme. zalijeme nálevem z octa a oleje.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.