- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kapusta růžičková | 400 |
Vepřová plec (syrová) | 150 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Ovesné vločky jemné s vlákninou Emco | 30 |
Česnek | 30 |
Olej řepkový | 3 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, majoránka,muškát květ,
Energetická hodnota celkem: 2917 kJ
Bílkoviny (g): 60,
Tuky (g): 27,
Sacharidy (g): 50,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 729 kJ
Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 6.8, Sacharidy (g): 12.5, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Povařenou kapustu nasekáme nadrobno nebo nameleme, smícháme s mletým masem,vejcem, kořením a trochou mletých ovesných vloček (podle hustoty hmoty), Utvoříme placičky naskládáme je do pekáčku a potřeme trochou oleje, upečeme v troubě do růžova.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.