TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Jahelník

Zpět
  • Autor: Yogii
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 7535 kJ

Bílkoviny (g): 62, Tuky (g): 40, Sacharidy (g): 293, SAFA (g): 11, Cukry (g): 104, Vláknina (g): 16, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1884 kJ

Bílkoviny (g): 15.5, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 73.3, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 26, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Jáhly spaříme 2x-3x horkou vodou, zalijeme dvojnásobným množstvím vody a dáme vařit. Vaříme bez pokličky a sbíráme pěnu. Pak podle množství vody vaříme ještě chvíli s pokličkou. Potom přikryjeme utěrkou a necháme při vypnutém sporáku ještě 15-20 min dojít. Pekáček vymažeme olejem, na dno dáme polovinu jáhel, které jsme předtím smíchali s cukrem, mlékem a vejcem. Jáhly poklademe ovocem a přidáme druhou polovinu jáhel. Upečeme.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

14. 11. 2017 13:44
Vyzkouším na páteční oběd

Naši partneři