- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Králík divoký průměr | 800 |
Mrkev | 400 |
Celer bulva | 200 |
Petržel - kořen | 200 |
Citrony | 50 |
Smetana na vaření 12% | 300 |
Dochucovadla:
sůl,nové koření, bobkový list, tymián, citron bez kůry
Energetická hodnota celkem: 7265 kJ
Bílkoviny (g): 197,
Tuky (g): 54,
Sacharidy (g): 95,
SAFA (g): 32,
Cukry (g): 63,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1816 kJ
Bílkoviny (g): 49.3, Tuky (g): 13.5, Sacharidy (g): 23.8, SAFA (g): 8, Cukry (g): 15.8, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Osmahneme zeleninu na másle a cibulce přidáme koření, osmahneme maso, lehce podlijeme vodou a dusíme do měkka. Pak vyjmeme maso a koření, zeleninu rozmixujeme nebo propasírujeme, přidáme smetanu a podle potřeby zahustíme moukou (není třeba při dostatečném množství zeleniny)
Komentáře je možné psát až po přihlášení.