- Autor: kvetaslava.macurova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
LILKOVÉ PYRÉ S RAJČATY-MAROCKÉ JÍDLO
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Lilek | 350 |
Rajčata | 250 |
Cibule | 30 |
Česnek | 10 |
Oleje (všechny druhy) | 5 |
Koření průměr | 10 |
Sůl | 5 |
Dochucovadla:
SŮL,PEPŘ,CHILLI KOŘENÍ,slad.paprika
Energetická hodnota celkem: 1091 kJ
Bílkoviny (g): 7,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 43,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
LILEK OLOUPAT,NAKRÁJET NA KOSTIČKY,UVAŘIT V OSOLENÉ VODĚ POTÉ ZCEDIT,RAJČATA SPAŘIT OLOUPAT A NAKRÁJET NADROBNO ČESNEK A CIBULI TAKÉ NAKRÁJET NADROBNO SPOLU ORESTOVAT NA OLEJI AŽ SE RAJČATA VYDUSÍ. PAK PŘIDAT TROCHU ČER.ML.PAPRIKY NECHAT ZATÁHNOUT A PŘIDAT LILEK OKOŘENIT SOLÍ,PEPŘEM,CHILI KOŘENÍ,ZEL,PETRŽELKU KRÁTCE PODUSIT NAKONEC MŮŽEME PŘIDAT NAKRÁJENÉ OLIVY.VHODNÉ JAKO PŘÍLOHA K MASU NEBO PODKLAD NA TORTILU ČI LEHKÁ VEČEŘE S TMAVÝM PPEČIVEM
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.