- Autor: Petrajda
- Doba přípravy (min.): 200
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřový bok bez kosti a kůže (syrový) | 1000 |
Hollandia Selský jogurt bílý | 300 |
Křen | 100 |
Dochucovadla:
sůl, strouhaný křen
Energetická hodnota celkem: 14657 kJ
Bílkoviny (g): 155,
Tuky (g): 312,
Sacharidy (g): 28,
SAFA (g): 86,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1832 kJ
Bílkoviny (g): 19.4, Tuky (g): 39, Sacharidy (g): 3.5, SAFA (g): 10.8, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 0.9, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Libový bůček nakrájíme na plátky. Jogurt osolíme a smícháme s nastrouhaným křenem, kterým jednotlivé plátky potřeme. Plátky stočíme do rolky a stavíme do pekáčku, zbylý jogurt dáme navrch masa a necháme do druhého dne pod alobalem odležet. Druhý den pomalu přikryté pečeme, po 2 hodinách sundáme alobal a necháme hotové maso zčervenat.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.