- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 400 |
Hovězí maso zadní průměr (syrové) | 600 |
Hovězí vývar (čistý) | 330 |
Hovězí vývar (čistý) | 330 |
Olej řepkový | 40 |
Rajský protlak | 20 |
Chléb Šumava | 30 |
Dochucovadla:
sůl, paprika, majoránka, kmín, pepř, česnek, rajský protlak (nemusí být), vše podle chuti a zvyklostí
Energetická hodnota celkem: 6531 kJ
Bílkoviny (g): 133,
Tuky (g): 85,
Sacharidy (g): 51,
SAFA (g): 23,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 1633 kJ
Bílkoviny (g): 33.3, Tuky (g): 21.3, Sacharidy (g): 12.8, SAFA (g): 5.8, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Nakrájenou cibuli osmahneme na oleji do zlatova , přidáme maso nakrájené na kostky, osmahneme po jedné straně, pak zasypeme paprikou a obrátíme, lehce osmahneme, aby nezhořkla paprika a podlijeme vývarem , udusíme do měkka, maso vyjmeme a zahustíme chlebovou kůrkou,kterou rozvaříme , dochutíme a podáváme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.