- Autor: Sibule
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Králičí průměr | 300 |
Rohlík tukový průměr | 43 |
Vejce celá průměr | 55 |
Cibule | 30 |
Máslo čerstvé | 10 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, majoránka, drcený česnek, zelené bylinky, máslo na vymazání formy
Energetická hodnota celkem: 3079 kJ
Bílkoviny (g): 71,
Tuky (g): 36,
Sacharidy (g): 27,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1540 kJ
Bílkoviny (g): 35.5, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 13.5, SAFA (g): 8.5, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Uvařené maso nameleme nebo rozmixujeme, přidáme výpek, rohlík, ideálně namočený ve vývaru, lze přidat smaženou cibulku, není nutné, vajíčko, koření, trchu drceného česneku, smícháme, zapečeme v misce nebo remosce
Komentáře je možné psát až po přihlášení.