- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Krůta bez kůže průměr (syrová bez kostí) | 400 |
Cibule | 300 |
Olej řepkový | 20 |
Zelí bílé kysané ve slaném nálevu | 500 |
Smetana zakysaná 12% | 50 |
Mouka pšeničná hladká | 20 |
Dochucovadla:
sůl,kmín,česnek,paprika,pepř
Energetická hodnota celkem: 4274 kJ
Bílkoviny (g): 101,
Tuky (g): 40,
Sacharidy (g): 58,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1069 kJ
Bílkoviny (g): 25.3, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 14.5, SAFA (g): 3, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 4.8, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Krůtí maso nakrájíme na kostky, vložíme na osmahnutou cibuli na oleji,zasypeme paprikou, přidáme česnek a dusíme do měkka. Zelí podusíme na cibulce do měkka a přidáme k masu, zahustíme smetanou s moukou, dochutíme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.