- Autor: Yogii
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jablko | 100 |
Cibule | 60 |
Olej řepkový | 20 |
Kuřecí prsa bez kůže (syrová) | 300 |
Dochucovadla:
Skořice, sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 2364 kJ
Bílkoviny (g): 70,
Tuky (g): 24,
Sacharidy (g): 16,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1182 kJ
Bílkoviny (g): 35, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 8, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku a přidáme naklepané kuřecí řízky dochucené pepřem a solí. Necháme je z obou stran chvilku orestovat a poté podlijeme vodou a necháme dusit. Po chvíli přidáme nakrájená jablka, posypeme trochou skořice a necháme dusit, až je maso měkké. Podáváme s bramborem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.