TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

"Eintopf" s kuřecím masem

Zpět
  • Autor: Tessap
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)

Dochucovadla:

Směs koření Zlaté kuře na bylinkách a Thajský gril.

Energetická hodnota celkem: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme na kolečka a poklademe na dno zapékací mísy. Dýni oloupeme, nakrájíme na plátky a rozvrstvíme na cibuli (dýně Hokaido zanechá mírně nahořklou chuť, pokud je jí mnoho). Poklademe vykostěnými kuřecími stehny bez kůže a posypeme oblíbeným kořením (já používám směs Zlaté kuře na bylinkách, nebo Thajský gril). Navrch dáme na plátky nakrájený kedluben a na kolečka nakrájenou papriku a posypeme strouhaným sýrem. Pečeme ve vyhřáté troubě do změknutí zeleniny (cca 45-50 minut). V případě potřeby podlijeme během pečení, do trouby vkládáme "nasucho".

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři