- Autor: Tessap
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|
Dochucovadla:
Směs koření Zlaté kuře na bylinkách a Thajský gril.
Energetická hodnota celkem: 0 kJ
Bílkoviny (g): 0,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 0,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 0,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 0 kJ
Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Cibuli nakrájíme na kolečka a poklademe na dno zapékací mísy. Dýni oloupeme, nakrájíme na plátky a rozvrstvíme na cibuli (dýně Hokaido zanechá mírně nahořklou chuť, pokud je jí mnoho). Poklademe vykostěnými kuřecími stehny bez kůže a posypeme oblíbeným kořením (já používám směs Zlaté kuře na bylinkách, nebo Thajský gril). Navrch dáme na plátky nakrájený kedluben a na kolečka nakrájenou papriku a posypeme strouhaným sýrem. Pečeme ve vyhřáté troubě do změknutí zeleniny (cca 45-50 minut). V případě potřeby podlijeme během pečení, do trouby vkládáme "nasucho".
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.