- Autor: Tessap
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 50 |
Ředkvičky | 50 |
Okurka salátová | 100 |
Salát ledový | 100 |
Klasik bílý jogurt (Olma) | 150 |
Kuřecí prsa bez kůže (syrová) | 100 |
Dochucovadla:
Koření na kebab, česnek
Energetická hodnota celkem: 1055 kJ
Bílkoviny (g): 33,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 18,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Vařené kuřecí maso nakrájíme na kousky, hodíme na pánev, posypeme kořením a na sucho opečeme. Mezitím do misky nakrájíme ledový salát (lze použít i římský, nebo hlávkový), papriku, cibuli, okurku a ředkvičky. Na zeleninu dáme maso a zalijeme dresingem z bílého jogurtu s česnekem. P. S. Zeleninu můžeme dát dle své chuti, přidat lze také kukuřice a fazole. Jogurt si můžeme dochutit i dalšími bylinkami.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.