- Autor: mirosgross
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Tvarohová pomazánka na tmavé pečivo
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hořčice plnotučná | 10 |
Paprika červená | 40 |
Cibule | 25 |
Vejce celá průměr | 54 |
Žervé krémový sýr KROMILK | 180 |
Energetická hodnota celkem: 1931 kJ
Bílkoviny (g): 30,
Tuky (g): 33,
Sacharidy (g): 8,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 241 kJ
Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 4.1, Sacharidy (g): 1, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 0.6, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Vejce uvaříme natvrdo, vychladlé a oloupané najemno nastrouháme. Přidáme sýr, hořčici, najemno nakrájenou cibulku a papriku. Podle chuti osolíme a opepříme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.