- Autor: madridacka
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kukuřice sterilovaná zlatá Bonduelle | 220 |
Olej olivový | 5 |
Kuřecí prsa bez kůže (syrová) | 250 |
Paprika žlutá | 50 |
Paprika červená | 50 |
Paprika zelená | 50 |
Pórek | 75 |
Olivy černé | 75 |
Dochucovadla:
kari, sůl
Energetická hodnota celkem: 2815 kJ
Bílkoviny (g): 68,
Tuky (g): 24,
Sacharidy (g): 40,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 563 kJ
Bílkoviny (g): 13.6, Tuky (g): 4.8, Sacharidy (g): 8, SAFA (g): 1, Cukry (g): 4.2, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Kuřecí prsa podusíme na páře. Nakrájený pór podusíme na lžíci olivového oleje a dvou lžících vody. Nakonec přimícháme kari koření. Necháme vychladnout. Mezitím nakrájíme papriky a olivy. Nakrájenou zeleninu promícháme se slitou kukuřicí, přidáme nakrájené kuřecí maso a pór. Promícháme a necháme chvíli proležet..
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.