- Autor: madridacka
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 100.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej olivový | 70 |
Cibule | 1000 |
Víno portské | 100 |
Ocet | 200 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 100 |
Dochucovadla:
tymián (3 snítky), bobkový list, hřebíček, pepř, chilli koření, sůl (lžička), česnek
Energetická hodnota celkem: 7197 kJ
Bílkoviny (g): 10,
Tuky (g): 70,
Sacharidy (g): 257,
SAFA (g): 35,
Cukry (g): 176,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 72 kJ
Bílkoviny (g): 0.1, Tuky (g): 0.7, Sacharidy (g): 2.6, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 1.8, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Červenou cibuli oloupeme, nakrájíme na kolečka, osmahneme společně s česnekem na olivovém oleji, přidáme koření, sůl, třtinový cukr a vinnýnocet a dusíme (redukujeme). Po té přidáme portské víno a opět redukujeme do požadované konzistence. Plníme o nahřátých skleniček.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.