- Autor: flamenca
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 50 |
Lilek | 200 |
Kapusta hlávková | 150 |
Česnek | 20 |
Žampiony | 200 |
Brambory zimní | 200 |
Voda | 400 |
Rama cullinesse | 10 |
Kuře průměr | 400 |
Dochucovadla:
gulášové koření, pepř, sůl
Energetická hodnota celkem: 3717 kJ
Bílkoviny (g): 96,
Tuky (g): 23,
Sacharidy (g): 70,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 929 kJ
Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 5.8, Sacharidy (g): 17.5, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
maso na kousky, na tuku orestovat cibuli, pak maso, podlít, osolit, okořenit, dusit. v polovině času (po cca 20 min) přidáme nastrouhanou bramboru, na malé kostky oloupaný lilek a kapustu (možno nahradit jinou zeleninou) možno ještě doplnit vodu a dovaříme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.