- Autor: jesus
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sýr tučný polotvrdý 45% průměr | 100 |
Celer bulva | 100 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Dochucovadla:
sůl, sušený česnek, paprika
Energetická hodnota celkem: 1955 kJ
Bílkoviny (g): 34,
Tuky (g): 34,
Sacharidy (g): 8,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 489 kJ
Bílkoviny (g): 8.5, Tuky (g): 8.5, Sacharidy (g): 2, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 0.8, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
celer a sýr nasekáme nadrobno, přídáme vejce a promícháme, smažíme na oleji nebo pečeme v troubě na 180
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.