- Autor: b.dvorakova
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže (syrová) | 1000 |
Slanina anglická | 100 |
Pórek | 200 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 6160 kJ
Bílkoviny (g): 251,
Tuky (g): 45,
Sacharidy (g): 13,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 770 kJ
Bílkoviny (g): 31.4, Tuky (g): 5.6, Sacharidy (g): 1.6, SAFA (g): 2.6, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Prsíčka na kosti (tzv. motýlek) několikrát nařízneme až ke kosti, osolíme, opepříme. Do otvorů vložíme 1cm silná kolečka pórku, překryjeme plátky anglické slaniny a přikryté pečeme podlité vodou doměkka. Maso natáhne skvělou chuť. Bez kosti se prsíčka rozpadají.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.