- Autor: madridacka
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 30.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tatarská omáčka (Heinz) | 280 |
Řecký jogurt bílý 0% (Milko) | 280 |
Cibule | 230 |
Mrkev | 700 |
Celer bulva | 700 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, citronové šťáva
Energetická hodnota celkem: 8850 kJ
Bílkoviny (g): 53,
Tuky (g): 151,
Sacharidy (g): 140,
SAFA (g): 16,
Cukry (g): 74,
Vláknina (g): 53,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 295 kJ
Bílkoviny (g): 1.8, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 4.7, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Zeleninu nastrouháme, cibuli najemno nakrájíme, promícháme, přidáme jogurt a tatarku, ochutíme a po promíchání necháme v ledničce rozležet
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.