- Autor: Hanka98
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kečup | 40 |
Hořčice plnotučná průměr | 40 |
Olej řepkový | 20 |
Česnek | 16 |
Petržel - nať | 20 |
Energetická hodnota celkem: 1239 kJ
Bílkoviny (g): 4,
Tuky (g): 22,
Sacharidy (g): 19,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 310 kJ
Bílkoviny (g): 1, Tuky (g): 5.5, Sacharidy (g): 4.8, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Do mističky dáme řepkový olej, přidáme plnotučnou hořčici, kečup, česnek, sůl, pepř, sl. papriku, gril. koření, zelenou petrželku. Promícháme a potřeme zvolené maso. Uložíme do lednice na 2 - 24. hodin a následně grilujeme.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.