TOPlist
Sledujte nás:

Huspenina/ 100 g

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl,bobkový list,nové koření,pepř

Energetická hodnota celkem: 7448 kJ

Bílkoviny (g): 177, Tuky (g): 110, Sacharidy (g): 18, SAFA (g): 49, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 701 kJ

Bílkoviny (g): 16.7, Tuky (g): 10.3, Sacharidy (g): 1.7, SAFA (g): 4.6, Cukry (g): 0.2, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Vývar:vepřové nožičky 3ks(1 kg),uzené žebro 384 g,vepřové plecko 544 g,celer 108 g,mrkev 134 g,petržel 113 g -uvařit se solí a kořením v tlakovém hrnci s vodou,asi 1 hodinu,pak scedit a nechat zchladit.Pak posbírat (zeškrábnout)tuk a zredukovat varem vývar na 800 g.Obrat maso a do formy srnčí hřbet dáme 600 g vývaru s vařeným pleckem 315 g,uzeným 183 g,a mrkev 32 g na ozdobu.Dalších 200 g vývaru rozmixujeme s masem s nožiček 286g,vařenou zeleninou,česnekem a trochu octa,nalít do formy,ztuhnout v lednici.Ntto 664 g.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři